Het gezicht achter TVS Wonen - Thierry van Stigt

Sinds 2008 ben ik, Thierry, actief als makelaar in de verhuursector in Den Haag. Ik ben geboren en getogen in Den Haag en ken de Haagse markt op wijkniveau. In januari 2021 heb ik TVS Wonen opgericht, een stap die ik al lang wilde zetten in mijn leven. De beginperiode van mijn carrière heb ik mij gefocust op kort verblijf verhuur (Short Stay). De periode die daarop volgde heb ik ervaring opgedaan in de reguliere verhuur (Long Stay) samen met een zakelijke partner. Nu ga ik alleen verder en ga ik mij nog meer focussen op de reguliere verhuur (Long Stay) als aanhuurmakelaar en verhuurmakelaar. Mijn netwerk in de verhuurmarkt van Den Haag en omgeving is groot.

Mijn persoonlijkheid komt terug in mij als makelaar: ik vind het belangrijk flexibel te zijn en mee te denken met de klant. Ik ben professioneel en ontzettend gedreven in dat wat ik doe. De wensen en de tevredenheid van mijn klanten staan ten alle tijden centraal bij mij. Mijn jarenlange ervaring en de karaktereigenschap ‘mensen-mens’ zorgen ervoor dat ik een goede mensenkennis heb. Die ik graag benut en inzet voor mijn klanten.

Welke hulp u ook van mij nodig heeft als aanhuurmakelaar of verhuurmakelaar, ik help u altijd graag. Neem gerust contact met mij op.

Neem contact op