Wilt u een huis verhuren in Den Haag?

Wilt u een huis of appartement verhuren in Den Haag en omstreken? Het levert onder andere financiële voordelen op om een woning te verhuren, daarom wordt het steeds populairder. Maar er zitten ook risico’s aan en neemt veel tijd in beslag. TVS Wonen helpt u graag. Wij hebben jarenlange ervaring als verhuurmakelaar en kennen de Haagse huizenmarkt goed.

Wat is een verhuurmakelaar?

Een verhuurmakelaar is een makelaar die u helpt uw woning te verhuren. De makelaar verkleint de risico’s en neemt zoveel mogelijk taken in het verhuurproces van u over.

De voordelen van een verhuurmakelaar

Een van de grootste zorgen van verhuurders zijn de toekomstige huurders. Door onze jarenlange ervaring is onze mensenkennis groot en hebben wij een uitgebreid screeningsproces opgesteld. De voordelen van TVS Wonen als verhuurmakelaar:

  • Screeningsproces huurders: wij screenen de toekomstige huurders uitgebreid. Denk hierbij aan kennismakingsgesprekken, inkomenscheck en achtergrondcontrole.
  • Opstellen huurcontract: een huurcontract moet aan verschillende zaken voldoen. Wij stellen een deugdelijk, kwalitatief en betrouwbaar contract op voor beide partijen.
  • Uitgebreide in- en uitcheck rapportages: Bij het inchecken in uw woning maken wij een uitgebreide incheck rapportage. Deze bevat onderander foto’s, formulieren en de handtekeningen van beide partijen. Bij het uitchecken wordt ook zo’n rapportage opgesteld. Zo kan de staat van de woning gecontroleerd worden en ontstaat er geen onenigheid.
  • Flexibele en uitgebreide bezichtigingen: Uw droomhuurders werken misschien wel overdag. Daarom zijn wij flexibel in onze bezichtigingstijden, wij houden ook bezichtigingen na werktijd of in de weekenden. Ook zijn onze bezichtigingen uitgebreid. Fijn voor de toekomstige huurders en dit is een kans voor ons om ze beter te leren kennen.
  • Alles in overleg: uw wensen en tevredenheid staan bij ons voorop. Tijdens het proces zijn we in nauw contact met elkaar en alle beslissingen worden in overleg gemaakt.  

Kosten van een verhuurmakelaar

Wilt u een makelaar inschakelen om u te helpen met verhuren? Wij helpen graag! De kosten verschillen per situatie. We leren u daarom graag kennen om samen met u uw situatie te bespreken. Wij kunnen u dan een goed kostenplaatje geven.

Als ervaren makelaars zetten we onze expertise graag in om alles in het verhuurproces voor u te faciliteren. De kwaliteit van de toekomstige huurders, de juiste zorgen voor uw woning en het waarborgen van het verhuren volgens de regels heeft voor ons de allerhoogste prioriteit. Wilt u TVS Wonen inschakelen als uw verhuurmakelaar? Wij helpen u graag!

Maak een afspraak