Wilt u een huis huren in Den Haag?

Bent u op zoek naar een huurhuis in Den Haag en omstreken? Dat kan een flinke zoektocht zijn. Hulp van een makelaar tijdens het vinden van een huurwoning kan veel voordelen hebben voor u. Wij helpen u graag uw nieuwe thuis te vinden.

Wat is een aanhuurmakelaar?

Een aanhuurmakelaar is een makelaar die u helpt uw perfecte huurpand te vinden. Dit kunnen huurwoningen zijn, maar ook zakelijke panden. De makelaar neemt veel taken in het proces van u over.

De voordelen van een aanhuurmakelaar

Als u TVS Wonen inschakelt als uw makelaar zullen wij er alles aan doen om de perfecte huurwoning voor u te vinden. De grootste voordelen voor u zijn:

  • No cure no pay: als wij onverhoopt toch niet slagen in het vinden van het perfecte huurhuis, betaalt u ons niets.
  • Groot netwerk: door onze jarenlange ervaring hebben wij een enorm netwerk zowel particulier als zakelijk, van huisbazen tot andere makelaars. Zo weten wij precies wat er - waar te huur staat of komt.
  • Onderhandelen: wij nemen de onderhandelingen over de huurvoorwaarden van u over. Wij doen dit namelijk vaker dan dat u dat doet. Zo krijgen we de beste voorwaarden voor u. Dit kan gaan over ingangsdatum, huurperiode, huurprijs, inboedel, onderhoud of andere zaken.
  • Controleren huurcontract: een huurcontract moet aan verschillende zaken voldoen. Wij controleren het contract zodat u een deugdelijk, kwalitatief en betrouwbaar contract ontvangt.
  • Zaken regelen: wij helpen u bijkomende zaken regelen. Heeft u bepaalde aansluitingen nodig? Of moeten er nog vergunningen aangevraagd worden? Wij regelen het allemaal.

Ons eigen aanbod huurwoningen

Wij hebben een uitgebreid aanbod van verschillende huurwoningen in Den Haag en omstreken. Door ons grote netwerk breidt dit snel uit, maar zijn woningen ook snel verhuurd. Neem daarom snel contact met ons op wanneer u een huurhuis zoekt. Wij helpen u graag.

Neem contact op

Een zoekopdracht

Heeft u in ons eigen aanbod gekeken en ziet u geen geschikte huurwoning? Geen zorgen! Wij gaan graag specifiek voor u op zoek. Wij kennen de Haagse woningmarkt tot op wijkniveau en zetten graag ons netwerk voor u in.

Zoekopdracht

Kosten van een aanhuurmakelaar

Vindt u een geschikte verhuurwoning in ons aanbod? Mooi! Er zijn dan geen kosten voor u verbonden aan onze services. Wilt u dat wij specifiek voor u op zoek gaan door middel van een zoekopdracht? Dat kan! De kosten hiervoor verschillen. Neem contact met ons op en we geven u een inschatting van de kosten.

Wilt u meer zekerheid en minder werk in uw zoektocht naar een huurhuis? Als ervaren makelaars zijn wij van TVS Wonen uw specialisten!

Maak een afspraak