Beschrijving

RECENT GERENOVEERD RIANT 30-ER JAREN APPARTEMENT OP DE EERSTE ETAGE MET TUSSENBOUW
Dit appartement is gelegen in Benoordenhout bij de gezellige winkelstraat op de hoek van de Weissenbruchstraat.
Het is gerenoveerd in oktober 2018 met nieuw sanitair, nieuwe keuken met apparatuur, laminaat, tapijt op de trappen trappen, raambedekking, gestuckt en geschilderd. Rondom is het voorzien van dubbelglas.
Entree-1e etage geeft toegang tot de hal van waar de woonkamer en-suite te bereiken is, voorkamer(390x575), achterkamer(360x400). Vanuit de hal is er tevens toegang tot de keuken(200x435) (met balkon) met ingebouwde oven, keramische kookplaat, vaatwasser, rvs afzuigkap, koel-/vrieskast en wasmachineaansluiting.
In de hal is een apart hangend toilet met fontein aanwezig. Op deze etage bevindt zich ook de eerste slaapkamer(350x340) met wastafelmeubel en
balkon.
Via de eerste trap naar boven komt u op de 2e etage bij de tweede slaapkamer(350x340) met wastafelmeubel en balkon. De derde slaapkamer(345x250) bevindt zich op de 3e etage welke ook over een balkon beschikt, tevens is de nieuwe badkamer(200x215) met inloopdouche en wastafelmeubel op deze etage.
De woning is voorzien van een nieuwe cv/ww combi (2018).

Details:
- Huurcontract voor minimaal 12 maanden
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Muziekinstrumenten zijn niet toegestaan vanwege de gehorigheid van het oude pand
- Scherpere foto's volgen

Mocht u interesse hebben om het appartement te bezichtigen of vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of een email sturen.
Wij horen graag van u!

Kenmerken